Skip to main content

Fitness zeist

Fitness onder begeleiding in Zeist

Op zoek naar een fitnesservaring die jouw gezondheid en conditie naar een hoger niveau tilt? Ontdek Fitness Zeist bij V.E.T. Voeding en Training. Onze fitnessfaciliteit biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden om aan jouw specifieke doelen te voldoen.

Bij Fitness Zeist staan onze ervaren trainers klaar om je te begeleiden en te motiveren op jouw fitnessreis. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of algehele fitheid, wij bieden de juiste apparatuur en expertise om je te ondersteunen.

Met onze state-of-the-art fitnessapparatuur en trainingsprogramma’s kun je jouw fitnessroutine aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan cardio-oefeningen, krachttraining, functionele training of groepsklassen, bij Fitness Zeist vind je alles wat je nodig hebt.

Onze fitnessfaciliteit in Zeist biedt een vriendelijke en motiverende omgeving waarin je je op je gemak voelt en je fitnessdoelen kunt bereiken. Onze trainers staan klaar om je te helpen met technische instructies, persoonlijke aanpassingen en voortdurende ondersteuning.

Klaar om jouw fitnessreis te beginnen? Sluit je vandaag nog aan bij Fitness Zeist bij V.E.T. Voeding en Training en ervaar de voordelen van een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Bereik jouw fitnessdoelen en transformeer jouw lichaam en geest met onze uitgebreide fitnessmogelijkheden!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen