Skip to main content

Personal Training

Ga één op één aan de slag met één van onze trainers. We gaan aan de slag om jouw fysieke – en misschien mentale – doelstelling te bereiken.
HET TRAJECT

sterker, fitter, gezonder en vitaler

Wil jij sterker, fitter, gezonder en vitaler worden? En ben jij er klaar voor om je fysieke en mentale doelstellingen te behalen? Dan is de personal training van Tranen bij V.E.T. precies wat je nodig hebt. In onze personal training lessen ga je één op één aan de slag met één van onze personal trainers. Tijdens de personal training leer je goed en pijnvrij te bewegen, vertrouwen te krijgen in je lichaam, sterker te worden, af te vallen of juist aan te komen in spiermassa. Aan de hand van jouw persoonlijke doelstelling(en) gaan wij aan de slag en geven we je tools mee die jij naast de training ook in het dagelijks leven kunt toepassen, zodat je sterker, fitter, gezonder en vitaler wordt. Op deze manier krijg je dus écht meer dan enkel een training op onze locatie, je weet namelijk ook hoe je thuis ervoor kan zorgen dat je dichterbij je doelen komt. Onze gekwalificeerde trainers zorgen er in elke training voor dat jij genoeg uitdaging hebt en dat jij zelf genoeg leert om een gezonde lifestyle vol te houden. Zo krijg jij niet alleen hulp tijdens trainingen, maar zijn wij daarnaast ook de stok achter de deur. Hiermee ga jij je doelstellingen zeker bereiken.

Contact opnemen
MEER DAN PERSONAL TRAINING

Dit is wat je krijgt

MATCH GARANTIE MET JE TRAINER

Het personal training traject start met een kennismakingsgesprek tussen jou en je trainer. Tijdens dit gesprek bekijken jullie van beide kanten of er een klik is. Voelt dit goed aan? Dan worden jouw wensen en doelen besproken en kijken we hoe JIJ die het beste kan behalen binnen jouw huidige leefsituatie.

TRAININGSMETHODE OP MAAT

Een trainingsmethode op maat is essentieel om je doelen te bereiken. Daarom kijken we per persoon naar de meest passende en fijnste manier van trainen. We verwachten niet dat je 6 keer per week in de sportschool staat en op zondag de hele dag in de keuken om voor de rest van de week je voeding klaar te maken als dat niet binnen jouw leefstijl past. Wij verwachten WEL van jou 100% inzet want JIJ bent uiteindelijk de persoon die jouw doelstelling moet gaan waarmaken. Natuurlijk helpen wij je hierbij. Zo sta je er niet alleen voor.

CONSTANTE PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Doordat onze personal trainers constante persoonlijke begeleiding bieden, wordt jouw fysieke gesteldheid altijd in de gaten gehouden. Zo weet jij dat je de oefeningen die je doet, met de juiste houden en de juiste bewegingen doet. Hierdoor kan jij pijnvrij sporten en de juiste spieren aanspannen. Vanuit deze analyse passen we de training aan op jouw doelstelling. Dat is voor elke persoon anders. Doordat we gaandeweg aanpassingen kunnen maken, behaal jij zo effectief mogelijk je doelstellingen.

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

De tarieven

Je gezonde lifestyle begint hier

Je bent er klaar voor en je wilt samen met de personal trainers van V.E.T. je doelstellingen gaan behalen! Wat jouw doelstelling ook is, wij begeleiden jou tijdens en buiten de trainingen om jezelf sterker, fitter, gezonder en vitaler te maken. We kijken naar jou als persoon en naar welke doelstellingen je hebt. Die gezonde lifestyle is dichterbij dan je denkt!

Aantal sessiesPersonal training prijs per trainingDuo personal training prijs per training
1 sessie per week€75,00 per training€56,25 p.p. per training
2 sessie per week€72,50 per training€54,38 p.p. per training
3 sessie per week€70,00 per training€52,50 p.p. per training
4 sessie per week€67,50 per training€50,00 p.p. per training