Skip to main content

Over ons

V.E.T. is er voor iedereen met een doel. Wil jij afvallen, aankomen of je lichaam shapen? Wij zorgen ervoor dat jij dichterbij jouw doelstelling komt: fysiek en mentaal.
Voor wie is V.E.T.?

Wij ondersteunen jou bij het behalen van je doelstellingen

V.E.T. Voeding en Training is voor mensen die op zoek zijn naar een plek waar ze onder begeleiding en/of in kleine groepjes kunnen trainen. V.E.T. biedt een plek waar mensen op hun eigen niveau, veilig en pijnvrij kunnen bewegen. Dit wordt gedaan doormiddel van gekwalificeerde trainers, die altijd de juiste vorm van begeleiding bieden tijdens het bewegen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar het kunnen vinden van balans in spanning en ontspanning, wil jij vertrouwen terugvinden in jouw lichaam, of wil jij meer energie? Dan staan de trainers van V.E.T. voor je klaar.

V.E.T. is niet alleen een plek waar hard gesport wordt. Het is een plek waar je met plezier heen gaat, door de uitdagende en gevarieerde trainingen, maar ook door bijvoorbeeld de heerlijke kop koffie die je voor of na de training krijgt.

Je kunt bij ons terecht voor personal training, small group trainingen (maximaal 8 personen), outdoor bootcamp trainingen, bedrijfstrainingen en voedingsbegeleiding. Wil jij aan je doelstellingen werken? Dan biedt V.E.T. alles wat je nodig hebt.

Proefles aanvragen
Sinds 2013

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen
Wij ondersteunen je bij het behalen van je doelstellingen

Ontmoet de trainers

Marcel Beishuizen

Eigenaar/ Trainer

Mijn naam is Marcel Beishuizen. Ik ben de eigenaar van V.E.T. en daarnaast geef ik personal trainingen, small group trainingen, bootcamp trainingen en bedrijfstrainingen.

Van jongs af aan ben ik al aan het sporten. Nadat ik het CIOS heb afgerond, verschillende cursussen heb gedaan en opleidingen tot vitaliteitscoach ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf Bootcamp V.E.T. gestart. Met trots mag ik zeggen dat dit succesvolle bootcamp bedrijf zich op 3 locaties binnen Utrecht bevindt. Zeist, Bilthoven en Bunnik.

Ik wilde meer dan alleen de bootcamp trainingen en ik sloot de handen in één samen met Larissa. Dit zorgde ervoor dat ik mijn allergrootste droom kon waar maken: een eigen trainingslocatie V.E.T. Voeding En Training

Ik ben erg ambitieus, heb altijd een luisterend oor en ik word beschreven als een sociaal, sportief en positief persoon. Tijdens de trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Er is tijd voor een praatje en gezelligheid, maar daar zal de training niet onder lijden. Ik leer je graag hoe je lichaam werkt en geef je tools mee die je in het dagelijks leven kan toepassen. ‘Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter’.

Larissa Meerten

Eigenaar/ Trainer

Mijn naam is Larissa van Meerten. Samen met Marcel ben ik de eigenaar van V.E.T. en ben ik personal trainer binnen onze locatie, geef ik small group trainingen, bedrijfstrainingen en bootcamp trainingen.

Na het afronden van de dansacademie ben ik mij gaan verdiepen in bikini fitness wedstrijden en krachttraining. Ik heb in 2015 verschillende bikini fitness wedstrijden meegedaan en ik heb zelfs een wereldbeker gewonnen! Door deze ervaring heb ik zelf ervaren hoe het is om heel gedisciplineerd naar een fysiek doel te werken.

Vele jaren later en verschillende opleidingen tot vitaliteitscoach en sportcoach verder heb ik de balans teruggevonden en zie ik sporten écht als een uitlaatklep en als ontspanning. Ik vind het heerlijk als ik bij anderen kan bijdragen aan vitaal leven. Beter bewegen, meer energie en meer zelfvertrouwen.

Ik hou van hard werken. Ik wil dan ook dat jij tijdens een training alles eruit haalt, op welke manier dan ook. Ik hoop jou zo te raken, motiveren en te trainen dat jij met een voldaan en energiek gevoel naar huis gaat. Ik denk altijd maar zo: ‘Je kan altijd meer dan je zelf denkt!’

Natalie Pijpers

Trainer

Mijn naam is Natalie, 32 jaar en inmiddels alweer 6 jaar actief als gediplomeerd personal trainer en lifestyle coach.

Ik heb een energiek en gedreven karakter en daarmee probeer ik jou naar een hoger niveau te brengen. Met natuurlijk een gezonde dosis humor, want ik hou van plezier maken en dat vind ik belangrijk in mijn trainingen.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag actief bezig. Zo heb ik de afgelopen jaren een flinke fundering gelegd aan krachttraining, daarnaast ben ik regelmatig in de box te vinden voor een Crossfit training, een kickbokstraining of ga ik lekker een rondje hardlopen. Ik kan echt niet stil zitten dus ;-).
Naast het sporten vind ik het leuk om in de keuken bezig te zijn en daar de lekkerste maaltijden zo puur mogelijk te bereiden.

Ondanks dat ik van de warme zomeravonden hou en graag in de winter naar een warm land op rondreis ga, kijk ik ook weer uit naar het winterzwemmen in natuurwater komende winter. Iets waar ik vorig jaar mee ben begonnen en dit jaar wil uitbreiden.

Dankzij mijn nieuwsgierige karakter heb ik de eigenschap mij te willen blijven ontwikkelen. Om jou in het complete scala nog beter te kunnen begeleiden, start ik eind deze maand met de cursus personal hormoon profiling.

Op maandagen zal ik bij V.E.T. aanwezig zijn om personal trainingen te geven en op woensdagmorgen geef ik small group trainingen en personal trainingen.

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Wesley Boer

Trainer

Mijn naam is Wesley Boer. Binnen V.E.T. ben ik personal trainer en verzorg ik de small group trainingen. Al vele jaren ben ik actief in de fitness branche en sinds 2011 personal trainer.
De afgelopen jaren heb ik al vele mensen met succes mogen begeleiden op hun weg naar een gezond en gelukkig leven.

Elke dag als ik opsta is het mijn persoonlijke passie en missie om je te mogen inspireren en begeleiden in je weg naar een gezonder en gelukkiger leven.
Ik geloof écht dat je in staat bent om met gerichte stappen de kwaliteit van je leven ontzettend te verbeteren!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom vooral even persoonlijk kennismaken op de club.

Gabriella Linterman

Trainer

Mijn naam is Gabriella Linterman. Binnen V.E.T. verzorg ik smallgroup trainingen, personal trainingen en zal je mij op inval basis in de bootcamp trainingen terug vinden.

Mark van de Grift

Bootcamp trainer

Nadat ik in 2015 ben teruggekomen van een wereldreis, ben ik fanatiek begonnen met bootcampen bij V.E.T.. Sinds begin 2018 geef ik daarbij zelf ook bootcamp trainingen. Het is een mooie aanvulling op mijn dagelijkse werk als trainer/coach in de HR. Daar ben ik vooral bezig met de persoonlijke ontwikkeling op werk- en loopbaangebied.

V.E.T. biedt mij de kans dit ook op fysiek gebied te doen. Daarnaast zie je me veel in de sportschool en ben ik een fanatiek obstacle runner. Bij bootcamp kan ieder op een eigen niveau trainen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, plezier hebt in de training en dat je met een goed gevoel naar huis gaat. De trainingen staan voor mij in het teken van plezier en vooruitgang.

Kom je gauw eens een lesje bij mij ervaren?

Onno Kranenburg

Bootcamp trainer

Mijn naam is Onno Kranenburg. Na vele jaren gevoetbald te hebben ben ik een jaar of 5 geleden begonnen met bootcamp bij V.E.T. Buiten sporten is voor mij de perfecte manier om te ontspannen. Bij V.E.T. zijn de trainingen vaak intensief, maar altijd gezellig en motiverend.

Al een paar jaar verzorg ik met heel veel plezier als invaller trainingen in Zeist. Sinds kort doe ik dat – afwisselend met Mark – ook vast op de woensdagavonden. Ik vind het leuk om trainingen te verzinnen met veel afwisseling. Bij de krachtoefeningen ligt het accent op techniek, bij de cardio-oefeningen op herhalingen. Daarnaast besteed ik ook aandacht aan flexibiliteit, lenigheid, en de dingen die je als kind deed zonder erbij na te denken: Hoe lang is het geleden dat jij op je handen stond?

Ik nodig je uit om snel eens een bootcamp les bij mij te ervaren!

Iris de Rijke

Bootcamp trainer

Mijn naam is Iris de Rijke, 30 jaar en woon in Zeist.
Sinds 2021 sport ik bij V.E.T. en volg ik zelf personal training, smallgroup trainingen en bootcamp trainingen.

Ik ben altijd al op veel manieren bezig geweest met sport. Zo heb ik de opleiding HBO Sport En Bewegen (Sportkunde) afgerond, sportles gegeven op een sport BSO en geef ik al sinds mijn 15e korfbal trainingen.

Toen Larissa mij vroeg of ik het leuk zou vinden om in de toekomst wellicht bootcamp trainingen te geven was ik gelijk enthousiast. Ik ben direct stage gaan lopen bij V.E.T. en heb intern heel veel geleerd over trainingsvormen en techniek.

Sinds de zomer van 2023 geef ik bootcamp trainingen en dat vind ik zo leuk dat in binnenkort start met een opleiding tot personal trainer!

In mijn trainingen staan hard werken en plezier centraal. Mijn trainingen zijn uitdagend, gevarieerd en origineel. Op die manier ga je elke training weer moe maar voldaan naar huis. Hopelijk zie ik je snel in één van mijn bootcamp trainingen!

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.