Skip to main content

Bedrijfstraining

Ga samen met je team aan de slag! Samen voor een betere teamprestatie
Teambuilding

BEDRIJFSBOOTCAMP EN SMALL GROUP TRAININGEN

Wil jij samen met je team of bedrijf werken aan een betere teamprestatie? En wil je als werkgever ervoor zorgen dat je fit en gezonde collega’s hebt? Dan is de bedrijfsbootcamp van V.E.T. precies wat je zoekt. Deze bedrijfsbootcamp wordt aangeboden op locatie in Zeist, Bilthoven, Odijk, Bunnik en omgeving Utrecht. Daarnaast ben je met team ook van harte welkom bij ons op locatie voor een small group training.

We passen de bedrijfstrainingen aan per groep. Heb je interesse in krachttraining met het team? Dat kunnen wij verzorgen! Vind je het leuker om met de collega’s wekelijks een bedrijfsbootcamp te ervaren op locatie? Ook dat kan! Elke training is gevarieerd en uitdagend. De oefeningen doen we met alle collega’s, in duo’s of individueel. Samenwerking, variatie en plezier staan voorop! Is jouw team of bedrijf klaar voor de uitdaging? Neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen
MEER DAN ALLEEN EEN TRAINING

Dit is wat je krijgt

Betere sfeer op de werkvloer

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sporten met collega’s voor een betere sfeer op de werkvloer zorgt. Daarnaast bevordert bewegen je algehele gezondheid en het verlaagt het ziekteverzuim. Doordat de training op locatie gegeven kan worden, hoeven je werknemers niet ver te reizen!

Samenwerking

Het belangrijkste in een team is samenwerken. Deze training is daar dan ook helemaal op gebouwd. De training draagt bij aan het goed op elkaar inspelen van het team. Hierdoor weet iedereen binnen no-time wat ze van elkaar kunnen verwachten.

Plezier 

Het belangrijkste is natuurlijk gewoon plezier hebben. Teambuilding is een van de belangrijke doelen, maar plezier staat altijd voorop! Ben jij klaar voor de uitdaging? Neem contact op!

Klaar voor de bedrijfstraining?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je bedrijf  hierbij kan helpen? Neem dan contact op!

Bedrijven

Deze waren je voor!

Verschillende bedrijven en teams hebben bedrijfstrainingen van V.E.T. gedaan. De trainingen hebben bijgedragen aan de teambuilding, fitheid, gezondheid, maar ook aan het plezier. Wil jij dit ook met je team of bedrijf? En komt jouw logo hier binnenkort tussen te staan? Neem dan vrijblijvend contact op!