Skip to main content

Voedingsbegeleiding

Fit worden is meer dan alleen sporten. Voeding is een essentieel onderdeel bij het bereiken van jouw doelen. Onze voedingscoach kan je helpen stap voor stap gezonde gewoontes in je leven te integreren.
Voedingscoach Wesley Boer

Voedingsbegeleiding bij V.E.T.

Heb jij in het verleden al meerdere dieet en sport programma’s geprobeerd, maar werkte dit niet voor jou? Was het moeilijk vol te houden, of viel het resultaat simpelweg tegen? Dan is de voedingsbegeleiding van V.E.T.  precies wat jij nodig hebt.

In plaats van de “alles of niets” aanpak die vaak gebruikt wordt, gebruiken wij een duurzame, praktijk gerichte benadering om stap voor stap gezonde gewoontes in je leven te integreren. Door gewoontes te creëren werken we aan een lifestyle voor lange termijn, waardoor je het resultaat ook nog lange periodes na het coaching traject zult zien en voelen. Doormiddel van de coach sta jij er niet alleen voor. Zo krijg je niet alleen begeleiding en coaching, maar zijn wij ook je stok achter de deur. Dit verhoogd de kans dat jij het dit keer wél gaat volhouden en je doelstellingen gaat behalen enorm!

Het resultaat hiervan? Je gaat fysiek eindelijk het resultaat behalen waar jij al die tijd al mee bezig bent of wilt bereiken. Je verliest de kilo’s die je al die tijd al wilt verliezen, je raakt de centimeters kwijt die jij wilt verliezen of je merkt dat je eindelijk meer spiermassa aan het opbouwen bent. Zo ga je doormiddel van de voeding coaching:

  • Beter eten, zonder een dieet te volgen of jezelf van alles te ontzeggen

  • Weer actief worden, ongeacht in welke shape je nu bent

  • Al die voedingsregels vergeten en de populaire mode diëten en tegenstrijdige adviezen achterwege laten

  • Sporten en bewegen in je leven brengen zonder dat het je leven gaat beheersen

  • Je doelen bereiken en je resultaat behouden, zelfs als het leven super druk is

Eens kennismaken?
MEER DAN PERSONAL TRAINING

Dit is wat je krijgt

Eindelijk dat gewicht verliezen

Je lichaam meer shapen en spiermassa opbouwen

Een sterk lichaam, een goed zelfbeeld en meer zelfvertrouwen

Leren wat past bij jouw lichaam en zelfbeeld

Uit die dieet rollercoaster stappen en stoppen met achteruit kijken

Klaar om het resultaat te behalen waar je al zolang mee bezig bent?

En ben je benieuwd hoe de professionele voedingsbegeleiding  je hierbij gaat helpen? Laten we kennismaken, zodat wij het maximale uit onze samenwerking kunnen halen.

De tarieven

Je gezonde lifestyle begint hier

Je krijgt meer energie dan ooit te voren, je krijgt weer een sterk en fit lichaam waardoor je een beter zelfbeeld krijgt en weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Ben jij er klaar voor?

[table “2” not found /]