Skip to main content

Bootcamp

Ga één op één aan de slag met één van onze trainers. We gaan aan de slag om jouw fysieke – en misschien mentale – doelstelling te bereiken.
JE ZELF UITDAGEN

BOOTCAMP IN ZEIST

Ben jij klaar om je zelf uit te dagen? Je doelstellingen te gaan behalen? Onze bootcamp trainingen zijn dé leukste en uitdagende manier om hier aan te werken.

Bootcamp is een buitensport in groepsverband. Tijdens de trainingen komt alles aan bod: Spierversterkende oefeningen worden afgewisseld met conditionele oefeningen. Deze oefeningen doen we in groepsverband, in duo’s of individueel. Er is altijd begeleiding van een trainer. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd op een veilige en pijnvrije wijze sport.

V.E.T. heeft het grootste aanbod bootcamp trainingen in Zeist. Wij hebben 7 dagen in de week training, zowel ochtend- als avondlessen.

Tijdens de trainingen maken wij gebruik van kettlebells, touwen, autobanden, slamballs, ladders, elastieken en TRX banden. Je doet ook oefeningen waarbij je alleen jouw lichaamsgewicht gebruikt. Elke training is uitdagend en gevarieerd.

Ben jij klaar om mee te doen, of wil je eerst een keer vrijblijvend een kijkje komen nemen? Meldt je dan aan voor de proefles! Heb je nog nooit bootcamp gedaan? Dat is helemaal geen probleem! Wij zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Heb je een blessure? Geef het aan bij onze trainers. Zij zorgen voor oefeningen waarbij jij pijnvrij kunt trainen.

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

De tarieven

Je gezonde lifestyle begint hier

Wat jouw doelstelling ook is, wij willen jou tools meegeven die jij in het dagelijks leven kunt toepassen om jezelf sterker, fitter, gezonder en vitaler te voelen. We kijken naar jou als persoon en naar welke doelstellingen je hebt. We zorgen voor genoeg uitdaging tijdens elke training en we zorgen ervoor dat jij zelf genoeg leert om een gezonde lifestyle vol te houden.

Maand abbonementHalf jaar abonnementBootcamp rittenkaart: (12 maanden geldig)
Proefles€7,50 (eenmalig te gebruiken)1x per week€32,50 per maand4 rittenkaart€42,50
Losse les€12,50 per les2x per week€47,50 per maand8 rittenkaart€72,50
1x per week€35,00 per maand3x per week€55,00 per maand12 rittenkaart€100,00
2x per week€50,00 per maandOnbeperkt€62,50 per maand
3x per week€57,50 per maand
Onbeperkt€65,00 per maand