Skip to main content

Personal training studio Zeist

Op zoek naar een sportschool in Zeist waar je jouw fitnessdoelen kunt bereiken?

Kom naar onze studio V.E.T. Voeding en Training. Onze sportschool biedt een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden en faciliteiten om jou te helpen een gezonde en actieve levensstijl te creëren.

Bij ons vind je moderne fitnessapparatuur, ruime trainingsruimtes en een motiverende omgeving waarin je jouw fitnessdoelen kunt nastreven. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie, gewichtsverlies of algehele fitheid, onze sportschool biedt alle benodigde middelen om effectief en veilig te trainen.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens jouw fitnessreis. Ze bieden technische instructies, helpen je bij het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma en geven advies op het gebied van voeding en lifestyle.

Bij VET kun je kiezen uit diverse groepstrainingen, zoals circuittraining, HIIT, Hyrox en nog veel meer. Er is géén mogelijkheid om vrij te trainen, al onze trainingen zijn onder begeleiding van een ervaren trainer. Één op één of in groepjes van maximaal 8 personen.

Onze studio biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde sporters. Hier kun je jouw doelen nastreven in een omgeving waar persoonlijke groei en succes worden gestimuleerd.

Klaar om jouw fitnessreis te beginnen? Sluit je vandaag nog aan bij V.E.T. Voeding en Training en ontdek de voordelen van een professionele en motiverende sportschoolomgeving. Bereik jouw gewenste resultaten en geniet van een fit en gezond leven!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen