Skip to main content

Sportschool met personal trainer

Op zoek naar een sportschool waar je kunt trainen onder begeleiding van een personal trainer?

Bij V.E.T. Voeding en Training vind je de perfecte combinatie van een sportschool en professionele persoonlijke begeleiding. Onze sportschool met personal trainers biedt de ideale omgeving om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Bij ons werk je samen met ervaren personal trainers die jouw individuele behoeften begrijpen en een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je ontwikkelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of specifieke sportprestaties wilt behalen, onze personal trainers staan klaar om je te motiveren en uit te dagen.

In onze sportschool vind je een uitgebreid scala aan moderne fitnessapparatuur en trainingsfaciliteiten. Of je nu de voorkeur geeft aan cardio-oefeningen, krachttraining, functionele training of groepsklassen, onze sportschool biedt de nodige middelen om effectief en veilig te trainen.

Daarnaast krijg je bij ons niet alleen fysieke begeleiding, maar ook advies op het gebied van voeding en lifestyle. Onze personal trainers zijn toegewijd om je te helpen een gezonde en evenwichtige levensstijl te bereiken die jouw sportieve doelen ondersteunt.

In onze sportschool heerst een motiverende en ondersteunende sfeer, waarin je wordt omringd door gelijkgestemde sporters en waar persoonlijke aandacht centraal staat. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je de juiste technieken en methoden toepast en helpen je om het maximale uit elke trainingssessie te halen.

Kies voor de combinatie van een sportschool met personal trainers bij V.E.T. Voeding en Training. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze personal trainers je kunnen helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken en een positieve verandering te realiseren in jouw leven.

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen