Skip to main content

Sporten in Zeist

Sporten onder begeleiding in zeist?

Op zoek naar een veelzijdige en inspirerende plek om te sporten in Zeist? Bij V.E.T. Voeding en Training vind je alles wat je nodig hebt om jouw sportieve doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze faciliteiten en programma’s bieden voor ieder wat wils.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende sportactiviteiten en trainingsopties die passen bij jouw interesses en behoeften. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie, flexibiliteit of algehele fitheid, ons team van deskundige trainers staat klaar om je te begeleiden en te motiveren.

Onze moderne sportfaciliteit in Zeist beschikt over hoogwaardige apparatuur en trainingsruimtes. Of je nu wilt trainen met vrije gewichten, cardio-apparatuur wilt gebruiken, groepstrainingen wilt volgen of specifieke sporten wilt beoefenen, bij ons vind je de juiste faciliteiten.

Daarnaast bieden we ook begeleiding op het gebied van voeding en lifestyle, zodat je een holistische benadering van sport en gezondheid kunt ervaren. Onze trainers staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het bereiken van jouw sportdoelen.

Geniet van een stimulerende omgeving waarin je medesporters kunt ontmoeten, je grenzen kunt verleggen en plezier kunt hebben tijdens het sporten. Sporten in Zeist was nog nooit zo veelzijdig en motiverend.

Begin vandaag nog met sporten in Zeist bij V.E.T. Voeding en Training en ontdek hoe wij je kunnen helpen om fit, energiek en gezond te worden. Ervaar de voordelen van onze professionele begeleiding en hoogwaardige faciliteiten. Bereik jouw sportieve doelen en geniet van een actieve levensstijl!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen