Skip to main content

Personal trainer Zeist

Op zoek naar een deskundige personal trainer in Zeist?

Bij V.E.T. Voeding en Training vind je hooggekwalificeerde personal trainers die jou helpen je fitnessdoelen te bereiken. Met persoonlijke begeleiding en maatwerkprogramma’s zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit je training haalt.

Onze personal trainers in Zeist hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fitness, voeding en gedragsverandering. Ze werken nauw met je samen om je doelen te begrijpen en een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, capaciteiten en voorkeuren.

Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of specifieke sportieve doelen wilt bereiken, onze personal trainers staan klaar om je te motiveren en uit te dagen. Ze bieden technische instructies, monitoren je voortgang en passen het programma indien nodig aan om ervoor te zorgen dat je resultaten behaalt.

Met een personal trainer in Zeist krijg je niet alleen fysieke begeleiding, maar ook advies over voeding en lifestyle. Onze trainers zijn toegewijd om je te helpen een gezonde en evenwichtige levensstijl te bereiken die past bij jouw doelen en voorkeuren.

Kies voor de expertise en toewijding van een personal trainer in Zeist. Neem vandaag nog contact op met V.E.T. Voeding en Training en ontdek hoe onze personal trainers jou kunnen helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken en een positieve verandering te realiseren in je leven.

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen