Skip to main content

Personal fitness zeist

Personal Fitness Zeist

Op zoek naar een gepersonaliseerde fitnesservaring in Zeist? Bij Personal Fitness Zeist van V.E.T. Voeding en Training ben je aan het juiste adres. Onze personal trainers staan klaar om jou te begeleiden en te motiveren op jouw weg naar een gezonder en fitter leven.

Bij Personal Fitness Zeist geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Onze ervaren trainers zullen een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkelen dat volledig is afgestemd op jouw individuele doelen, behoeften en fysieke conditie.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of een specifieke sportieve prestatie wilt behalen, onze personal trainers zullen je motiveren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Bij Personal Fitness Zeist krijg je niet alleen professionele begeleiding tijdens de trainingssessies, maar ook advies op het gebied van voeding en lifestyle. We zorgen voor een holistische benadering van fitness, waarbij we streven naar een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Onze privéstudio in Zeist biedt een rustige en exclusieve omgeving waarin je je op je gemak voelt en je volledig kunt concentreren op jouw fitnessdoelen. Geen drukte of wachtrijen, alleen jij en je personal trainer die samenwerken aan jouw persoonlijke succes.

Klaar om jouw fitnessreis te beginnen met de beste begeleiding? Neem vandaag nog contact op met Personal Fitness Zeist van V.E.T. Voeding en Training en ontdek de voordelen van een persoonlijke aanpak. Bereik jouw gewenste resultaten en ervaar de transformatie van jouw lichaam en geest met onze op maat gemaakte personal fitness programma’s.

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen