Skip to main content

Er staat weer een Ouder & Kind bootcamp op de planning.
Een training waarin het samenwerken tussen ouder en kind centraal staat, op een sportieve en speelse manier samenwerken. Samen sporten, vies worden, buiten zijn.
Eindelijk is er een training waarbij kinderen met papa en mama mee mogen. Maar ook als je niet bij V.E.T. sport ben je van harte welkom.

Wanneer – zondag 28 augustus van 11.00 tot 12.00/12.15 uur
Waar – we verzamelen bij de Stuifheuvel in Zeist. Dit niet NIET de basisschool de stuifheuvel. Maar we verzamelen op de parkeerplaats op de kruising van de Prinses Margrietlaan, de jagersingel en de Oranje Nassaulaan
Voor wie  – Leden en niet leden, vaders en moeders, opa’s en oma’s met kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud
Kosten – €7,00 euro per persoon

Aanmelden
Ben je lid bij V.E.T.? Dan ga je via de sportbit app naar het bootcamp rooster van Zeist, via dat rooster is het mogelijk om je aan te melden voor de les.
De fanatiekelingen die geen lid zijn bij V.E.T. maar wel willen meedoen kunnen zich aanmelden via onderstaande link. Ook alle kinderen dienen aangemeld te worden via onderstaande link.
Training informatiepagina :: Bootcamp V.E.T. (sportbitapp.nl)

Let op, de kosten zijn €7,00 per persoon. Iedereen dient zich apart aan te melden. Kom je met één volwassene en 4 kinderen dan dienen alle kinderen apart aangemeld te worden.

Leave a Reply