Skip to main content

Al onze reguliere lessen komen te vervallen tijdens de kerstdagen. Maar niets is fijner dan een workout tussen alle kerst ontbijtjes, lunch of diners door. Een frisse neus halen tijdens
de bootcamp of al het eten direct omzetten in spiermassa tijdens onze indoor trainingen 😉. Kom op maandag 26 decmeber, 2e kerstdag trainen bij ons!

Kerst BOOTCAMP in Zeist & Bilthoven
Op maandag 26 december, 2e kerstdag zullen wij om 09.30 uur in Zeist én Bilthoven een toffe kerst workout organiseren voor leden én niet leden van V.E.T.. Dus heb jij een uitgebreide lunch staan met de hele familie of moet jij een leuke kerst activiteit organiseren voor het gezin? Kom dan deelnemen aan onze kerst bootcamp!

Leden én niet leden van V.E.T. zijn van harte welkom. Ook zijn kinderen vanaf 8 jaar samen met ouders van harte welkom. Zonder ouders ben je vanaf 16 jaar welkom om deel te nemen aan onze bootcamp training. De trainers zullen voor een uitdagende training zorgen, ook als je zonder kinderen komt.

Verzamelplek Bilthoven:
Tegenover het gemeentehuis in Bilthoven, op het grote veld

Verzamelplek Zeist:
Vaste bootcamp verzamelplek. Op de parkeerplaats op de kruising van de Oranje Nassaulaan, Prinses Margrietlaan en Jagerssingel.

Deze trainingen zullen plaatsvinden van 09.30 tot +/- 10.30 uur.
De kosten voor deze trainingen zijn €7,50 per persoon. Deze training valt buiten het abonnement. Aanmelden voor deze training is verplicht en doe je via onderstaande link.

Aanmelden kerstbootcamp Zeist:
Training informatiepagina :: Bootcamp V.E.T. (sportbitapp.nl)

Aanmelden kerstbootcamp Bilthoven:
Training informatiepagina :: Bootcamp V.E.T. (sportbitapp.nl)

Kerst SMALL GROUP trainingen
Op maandag 26 december, 2e kerstdag zullen wij om 09.15 uur een KERST HIIT training organiseren en om 10.30 uur een KERST STRENGTH CIRCUIT training.

Een heerlijk begin van de dag met een HIIT workout waarbij we kracht en conditionele oefeningen afwisselen of een STRENGTH CIRCUIT training waarbij we kracht oefeningen zullen uitvoeren in een circuit vorm. Een goed moment om al het alcohol van de dag daarvoor eruit te zweten of om alle eiwitten van de gourmet sessie de avond daarvoor om te zetten in ‘gainz’ 😉.

Er zijn voor deze lessen maar 12 plekken per les beschikbaar. Wees er dus snel bij, want VOL = VOL. Deze lessen zijn voor leden én niet leden van V.E.T. vanaf 16 jaar.

Deze lessen vallen buiten je huidige abonnement. Het is dus niet mogelijk om een credit in te zetten voor deze lessen. Aanmelden doe je via onderstaande link.
Let op, aanmelden is verplicht! De kosten voor deze training zijn €12,50 per training per persoon.

Aanmelden kerst HIIT workout 09.15 tot 10.15 uur
Training informatiepagina :: Bootcamp V.E.T. (sportbitapp.nl)

Aanmelden kerst STRENGTH workout van 10.30 tot 11.30 uur
Training informatiepagina :: Bootcamp V.E.T. (sportbitapp.nl)

Heb je vragen over deze trainingen? Stuur ons dan een mailtje op info@trainenbijvet.nl

Leave a Reply