Skip to main content

Na een aantal succesvolle trajecten hebben wij besloten om de jongeren krachttraining bij V.E.T. door te zetten!

Vanaf maandag 9 januari zullen wij elke maandag én donderdag van 16.30 tot 17.30 uur krachttraining voor jongeren aanbieden van 13 tot en met 17 jaar.

Dit zal weer een traject van 12 weken zijn. In 12 weken tijd worden alle basis technieken (en meer) van krachttraining aangeleerd en leren we jongeren veilig en pijnvrij bewegen in een kleine groep van maximaal 10 personen. Een programma waar de jongeren voor de rest van hun leven wat aan hebben.

Kinderen op jonge leeftijd goed leren bewegen is ontzettend belangrijk voor als zij zelf de sportschool in gaan. Een goede basis zorgt voor minder blessures op latere leeftijd. Daarnaast kan krachttraining helpen bij het verbeteren van prestaties in andere sporten zoals voetbal, hockey of turnen. Krachttraining kan zorgen voor meer zelfvertrouwen onder jongeren en zorgt voor een betere fysieke houding.

Er is dus een mogelijkheid om één of om twee keer in de week te trainen.
Aanmelden doe je door een rittenkaart aan te schaffen via de sportbit app of via de website. Dit kan voor 12 trainingen of voor 24 trainingen.

Let op, de jongeren zitten dus wel vast aan een vaste dag. Er is geen mogelijkheid om te schuiven aangezien er maar 10 plekken vrij zijn per training.

Wanneer je een rittenkaart hebt aangeschaft ontvangen wij daarna graag direct een mail met de dag waarop je wilt gaan trainen. Zo houden we die plek voor je vrij.

Wees er snel bij want VOL = VOL.

Kosten:
12 weekse programma 1x in de week: €150,-
12 weekse programma 2x in de week: €300,-

Je betaalt voor 10 trainingen maar heb de mogelijkheid om 12 keer te komen.
Mocht het zo zijn dat je een training niet aanwezig kan zijn dan kan je dit binnen die 12 weken inhalen, maar er is geen mogelijkheid om dit in andere small group trainingen of na het traject in te halen.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Stuur ons gerust een mailtje op info@trainenbijvet.nl
Meld je snel aan want VOL = VOL.

Leave a Reply