Skip to main content

Ben jij op zoek naar een toffe fysieke uitdaging? Dan is HYROX absoluut wat voor jou! Maar wat is HYROX nou precies? HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Afgelopen maart hebben een aantal trainers en leden van V.E.T. voor het eerst mee gedaan en op zaterdag 22 oktober gaat V.E.T. weer meedoen aan HYROX en ook JIJ kan mee doen!

Maar we begrijpen dat dat best spannend is. Twijfel je nog? Kom dan dinsdagavond 31 mei naar onze gym. V.E.T. en HYROX organiseren samen een leuke workout vanaf 19 uur waarbij je vast een klein beetje sfeer kan proeven van het event in oktober.

Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar dus meld je snel aan via onderstaande link.

http://www.hyrox.nl/pft

Let op, deze workout is GRATIS en is exclusief voor leden van V.E.T..

Aanmelden is verplicht. Aanmelden voor dit event is niet direct een inschrijving voor het event in Oktober, daar kan je rustig na de workout nog eens over na denken. 😉 Ook als je niet twijfelt ben je absoluut welkom voor deze toffe workout!

Meer informatie over HYROX vindt je op www.hyrox.nl. Heb je vragen over het event? Mail ons dan op info@trainenbijvet.nl of spreek één van de trainers aan. Voorbereiden voor HYROX? Kom dan naar onze POWERHOUR lessen. Elke woensdagavond 19.00 uur en zondagochtend 10.45 uur.