Skip to main content

Health&Co is het alles in één programma om jou te helpen de gezondste versie van jezelf te worden! In 6, 12 of 18 maanden begeleiden wij jou naar je doel; Afslanken, gespierder worden of een fitter leven. Tevens wordt ons programma in vele gevallen vergoed door je aanvullende zorgverzekering. Maak een gratis afspraak om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen! Margot de Roon opent Health&Co bij V.E.T.!

Maak kennis met Margot: “Wat is het lekker om goed in je vel te zitten! Energie te hebben voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken. Dat bereiken bij mijzelf en vooral bij anderen is mijn passie. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen aan een gezonde en fitte levensstijl. Waarbij ik niet geloof in tijdelijke diëten of mediahypes, maar lekker en bewust leven met een levensstijl die bij jou past.

Als erkend gewichtsconsulent en afgestudeerd gezondheidswetenschapper weet ik dat een gezond voedingspatroon om veel meer draait dan louter spinazie shakes. Het is een combinatie van voldoende bewegen en de juiste voeding.”

Met jouw persoonlijke Health Plan leren wij je hoe jij jouw eigen coach kunt zijn op het gebied van voeding en beweging. Je krijgt inzicht in je gedrag en wordt de baas over jouw gewoontes. Moet ik ontbijten? Mag ik koolhydraten eten? Vragen die je na het doorlopen van jouw persoonlijke Health Plan zélf kunt beantwoorden. Dus niks geen quick fix of dieet, maar gedegen kennis over voeding, sportgerelateerde voeding en supplementen.

Ons doel is om jou een levensstijl aan te leren die bij je past, waarbij je resultaat behaald én behoudt.

Houd onze website www.trainenbijvet.nl in de gaten voor de samengestelde pakketten die wij per februari gaan aanbieden of maak via http://www.healthenco.nl/utrecht/ een afspraak.