Skip to main content

Gym Zeist

Gym met Personal Training in Zeist

Op zoek naar een moderne en uitgebreide gym in Zeist? Kom naar de Gym Zeist bij V.E.T. Voeding en Training. Onze gym biedt een complete fitnesservaring met hoogwaardige apparatuur en professionele begeleiding, zodat jij jouw fitnessdoelen kunt bereiken.

Bij Gym Zeist staan onze ervaren trainers klaar om je te helpen bij het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma dat aansluit bij jouw behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie, gewichtsverlies of algemene fitheid, wij bieden de faciliteiten en expertise om je te ondersteunen.

In onze gym in Zeist vind je een breed scala aan apparatuur, waaronder cardio-apparaten, krachttrainingstoestellen en vrije gewichten. Of je nu liever individueel traint of deelneemt aan groepstrainingen, bij Gym Zeist heb je alle benodigde middelen om effectief en veilig te trainen.

Onze gymomgeving is vriendelijk en inspirerend, met medesporters die jouw motivatie versterken. Onze trainers staan altijd klaar om je te voorzien van technische instructies, persoonlijke aanpassingen en advies om het maximale uit je workouts te halen.

Klaar om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken? Sluit je vandaag nog aan bij Gym Zeist bij V.E.T. Voeding en Training en ontdek de voordelen van een professionele gymomgeving. Bereik jouw gewenste resultaten en geniet van een optimale fitnesservaring in onze gym in Zeist!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen