Skip to main content

Bootcamp Zeist

Bootcamp in Zeist

Op zoek naar een uitdagende bootcamp training in Zeist? Dan ben je bij V.E.T. Voeding en Training aan het juiste adres. Onze bootcamp sessies bieden een intensieve en effectieve workout om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid te verbeteren.

Met ervaren trainers en een motiverende omgeving zorgen wij ervoor dat elke bootcamp training een stimulerende ervaring is. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, onze bootcamp sessies kunnen worden aangepast aan jouw fitnessniveau en doelen.

Tijdens de bootcamp trainingen in Zeist word je uitgedaagd met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en functionele bewegingen. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde calorieverbranding, maar ook voor een verbeterde algehele conditie en spierkracht.

Onze locatie in Zeist biedt een prachtige omgeving om te trainen en te genieten van de buitenlucht. Of je nu liever individueel traint of in groepsverband, onze bootcamp sessies bieden de perfecte combinatie van uitdaging, variatie en plezier.

Klaar om je grenzen te verleggen en resultaten te behalen? Meld je vandaag nog aan voor onze bootcamp trainingen in Zeist bij V.E.T. Voeding en Training. Word sterker, fitter en energieker met onze dynamische bootcamp sessies!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen