Skip to main content

Bootcamp voor kinderen

Bootcamp voor Kinderen bij V.E.T. Voeding en Training

Op zoek naar een actieve en leuke manier om kinderen in beweging te krijgen? Ontdek Bootcamp voor Kinderen bij V.E.T. Voeding en Training. Onze bootcamp sessies zijn speciaal ontworpen om kinderen op een speelse wijze te laten bewegen en hun algehele fitheid te verbeteren.

Met onze ervaren trainers en kindvriendelijke omgeving bieden wij bootcamp trainingen die zowel uitdagend als plezierig zijn voor kinderen van alle fitnessniveaus. Of het nu gaat om het opbouwen van kracht, verbeteren van uithoudingsvermogen of het bevorderen van coördinatie, onze bootcamp voor kinderen is gericht op het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl.

Tijdens de bootcamp sessies voor kinderen worden verschillende spelvormen, teamactiviteiten en functionele oefeningen gecombineerd om hun motorische vaardigheden, balans en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Onze trainers zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen.

Onze bootcamp voor kinderen biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook de mogelijkheid om sociale vaardigheden te ontwikkelen en vriendschappen te sluiten met leeftijdsgenoten. Het is een geweldige manier om kinderen te motiveren om regelmatig te bewegen en gezonde gewoonten aan te leren.

Klaar om jouw kinderen een actieve en leuke ervaring te bieden? Schrijf ze vandaag nog in voor onze bootcamp voor kinderen bij V.E.T. Voeding en Training. Stimuleer hun energie, plezier en gezondheid met onze spannende bootcamp sessies voor kinderen!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen