Skip to main content

Bootcamp training

Bootcamp Training

Ben je op zoek naar een intensieve en dynamische fitnesservaring? Zoek niet verder dan Bootcamp Training bij V.E.T. Voeding en Training. Onze energieke sessies zijn ontworpen om je grenzen te verleggen, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je algehele fitheid te versterken.

Met onze ervaren trainers en motiverende sfeer bieden wij Bootcamp Trainingen die uitdagend en tegelijkertijd bevredigend zijn, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, onze trainingen kunnen worden aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen.

Tijdens onze Bootcamp Trainingen combineer je verschillende vormen van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en functionele bewegingen om calorieën te verbranden en je algehele fitheid te verbeteren. Onze trainers begeleiden je, bieden waar nodig aanpassingen en houden je gemotiveerd gedurende de sessie.

Onze moderne faciliteit biedt de perfecte omgeving voor jouw Bootcamp Training. Met hoogwaardige apparatuur en een ondersteunende gemeenschap heb je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Ben je klaar om je fitness naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met onze Bootcamp Training bij V.E.T. Voeding en Training en ervaar de opwinding van een uitdagende workout die je een gevoel van voldoening en energie geeft. Wacht niet langer – begin vandaag nog met je fitnessreis!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen