Skip to main content

Bootcamp Soesterberg

Bootcamp training in Soesterberg

Op zoek naar een uitdagende en inspirerende bootcamp training in Soesterberg? Bij V.E.T. Voeding en Training ben je aan het juiste adres. Onze bootcamp sessies bieden een energieke en effectieve manier om aan je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid te werken.

Met ervaren trainers en een motiverende omgeving bieden wij bootcamp trainingen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde sporters. Of je nu je conditie wilt verbeteren, spieren wilt opbouwen of gewicht wilt verliezen, onze bootcamp sessies kunnen worden aangepast aan jouw individuele doelen.

Tijdens onze bootcamp trainingen in Soesterberg combineer je verschillende intensieve oefeningen, zoals cardio, krachttraining en functionele bewegingen, om je hartslag te verhogen en je hele lichaam te trainen. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde vetverbranding, maar ook voor een verhoogde algehele fitheid en kracht.

Onze locatie in Soesterberg biedt een mooie buitenomgeving om te trainen en de frisse lucht in te ademen. Of je nu individueel traint of graag samen met anderen sport, onze bootcamp sessies zorgen voor een goede mix van uitdaging, variatie en plezier.

Klaar om je grenzen te verleggen en je fitnessdoelen te bereiken? Schrijf je vandaag nog in voor onze bootcamp trainingen in Soesterberg bij V.E.T. Voeding en Training. Stap uit je comfortzone en ontdek de kracht van bootcamp!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen