Skip to main content

Bootcamp personal trainer

Bootcamp onder begeleiding van een Personal Trainer

Op zoek naar een bootcamp training met een persoonlijke aanpak? Bij V.E.T. Voeding en Training vind je de ideale combinatie van een bootcamp en een ervaren personal trainer. Onze bootcamp personal training biedt jou de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van groepstraining, terwijl je tegelijkertijd persoonlijke begeleiding en aandacht krijgt.

Met een ervaren en toegewijde personal trainer aan jouw zijde, wordt elke bootcamp training afgestemd op jouw specifieke doelen en fitnessniveau. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of algemene fitheid, onze personal trainer zorgt ervoor dat de bootcamp sessies effectief en uitdagend zijn.

Tijdens de bootcamp personal training combineer je functionele oefeningen, cardiovasculaire training en krachttraining om je algehele conditie te verbeteren en je grenzen te verleggen. Onze personal trainer zal je motiveren, corrigeren en aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.

Of je nu individueel traint of met een klein groepje, onze bootcamp personal training biedt de perfecte balans tussen de voordelen van groepstraining en de persoonlijke aandacht van een trainer. Samen werk je toe naar jouw specifieke doelen en boek je blijvende vooruitgang.

Ervaar de kracht van een bootcamp training met een persoonlijke touch. Schrijf je vandaag nog in voor onze bootcamp personal training bij V.E.T. Voeding en Training en zet de volgende stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen