Skip to main content

Bootcamp Doorn

Daag jezelf uit met een bootcamp in Doorn

Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te vallen en sterker te worden? Zoek niet verder! Onze Bootcamp Doorn biedt de perfecte oplossing. Met intensieve trainingssessies en professionele begeleiding helpen we je je fitnessdoelen te bereiken.

Tijdens onze Bootcamp Doorn werk je aan je conditie, verbrand je calorieën en bouw je spierkracht op. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze bootcamp is geschikt voor alle niveaus. Onze trainers zorgen voor gevarieerde en uitdagende workouts, waarbij persoonlijke vooruitgang centraal staat.

Laat je inspireren door de prachtige omgeving van Doorn terwijl je werkt aan een gezonder en energieker lichaam. Onze bootcamp is ontworpen om je te helpen afvallen en sterker te worden op een motiverende en leuke manier.

Wacht niet langer en sluit je aan bij onze Bootcamp Doorn! Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar een fitter en krachtiger leven!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen