Skip to main content

Bootcamp de Bilt

Bootcamp training in De Bilt

Ben je op zoek naar een energieke en uitdagende bootcamp training in De Bilt? Zoek niet verder dan V.E.T. Voeding en Training. Onze bootcamp sessies zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid te verbeteren.

Met ervaren trainers en een inspirerende sfeer bieden wij bootcamp trainingen die zowel boeiend als effectief zijn. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze bootcamp sessies kunnen worden aangepast aan jouw fitnessniveau en doelen.

Tijdens onze bootcamp sessies neem je deel aan verschillende functionele oefeningen, intervaltraining en teamactiviteiten om je hartslag te verhogen en je spieren te versterken. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde calorieverbranding, maar verbetert ook je algehele conditie en kracht.

Onze locatie in De Bilt biedt een prachtige buitenomgeving om te trainen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Of je nu individueel traint of graag in groepsverband traint, onze bootcamp sessies bieden de perfecte combinatie van uitdaging, variatie en plezier.

Klaar om je fitnessdoelen te bereiken en een nieuwe trainingservaring te beleven? Schrijf je vandaag nog in voor onze bootcamp sessies in De Bilt bij V.E.T. Voeding en Training. Omarm de uitdaging en transformeer jezelf met onze dynamische bootcamp training!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen