Skip to main content

Bootcamp bunnik

Bootcamp training in Bunnik

Op zoek naar een dynamische en resultaatgerichte bootcamp training in Bunnik? Bij V.E.T. Voeding en Training ben je aan het juiste adres. Onze bootcamp sessies zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid te verbeteren.

Met ervaren trainers en een stimulerende omgeving bieden wij bootcamp trainingen die zowel uitdagend als plezierig zijn. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze bootcamp sessies kunnen worden aangepast aan jouw fitnessniveau en doelen.

Tijdens de bootcamp sessies combineer je een mix van functionele oefeningen, intervaltraining en teamwork om je hartslag te verhogen en je spieren te versterken. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde calorieverbranding, maar ook voor verbeterde conditie en kracht.

Onze locatie in Bunnik biedt een prachtige omgeving om buiten te trainen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Of je nu individueel traint of samen met anderen, onze bootcamp sessies bieden een ideale balans tussen uitdaging, variatie en plezier.

Klaar om je fitnessdoelen te bereiken en nieuwe hoogten te bereiken? Schrijf je vandaag nog in voor onze bootcamp trainingen in Bunnik bij V.E.T. Voeding en Training. Doe mee en transformeer jezelf met onze energieke bootcamp sessies!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen