Skip to main content

Bootcamp bilthoven

Bootcamp training in Bilthoven

Wil je deelnemen aan een uitdagende en energieke bootcamp training in Bilthoven? Bij V.E.T. Voeding en Training ben je aan het juiste adres. Onze bootcamp sessies zijn speciaal ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid te verbeteren.

Met onze ervaren trainers en inspirerende omgeving bieden wij bootcamp trainingen die zowel leuk als effectief zijn. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze bootcamp sessies kunnen worden aangepast aan jouw fitnessniveau en doelen.

Tijdens de bootcamp sessies combineer je diverse functionele oefeningen, intervaltraining en teamwork om je hartslag te verhogen en je spieren te versterken. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde calorieverbranding, maar verbetert ook je algehele conditie en kracht.

Onze locatie in Bilthoven biedt een prachtige omgeving om buiten te trainen en de natuur in te ademen. Of je nu individueel traint of samen met anderen, onze bootcamp sessies bieden een optimale mix van uitdaging, variatie en plezier.

Wil je je fitnessdoelen bereiken en een nieuwe trainingservaring beleven? Meld je vandaag nog aan voor onze bootcamp trainingen in Bilthoven bij V.E.T. Voeding en Training. Ga de uitdaging aan en transformeer jezelf met onze motiverende bootcamp sessies!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen