Skip to main content

Bootcamp baarn

Effectieve bootcamp training in Baarn

Op zoek naar een uitdagende en effectieve bootcamp training in Baarn? Bij V.E.T. Voeding en Training ben je aan het juiste adres. Onze bootcamp sessies zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid naar een hoger niveau te tillen.

Met onze ervaren trainers en inspirerende omgeving bieden wij een bootcamp ervaring die zowel leuk als resultaatgericht is. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten of een doorgewinterde atleet bent, onze bootcamp trainingen kunnen worden aangepast aan elk fitnessniveau.

Tijdens de bootcamp sessies combineer je functionele oefeningen, intervaltraining en teamwork om je hartslag te verhogen en je spieren te versterken. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde calorieverbranding, maar verbetert ook je algehele conditie en kracht.

Onze locatie in Baarn biedt een prachtige omgeving om buiten te trainen en de frisse lucht in te ademen. Of je nu individueel traint of met een groep vrienden, onze bootcamp sessies bieden de ideale mix van uitdaging, variatie en plezier.

Klaar om je fitnessdoelen te bereiken en jezelf uit te dagen? Schrijf je vandaag nog in voor onze bootcamp trainingen in Baarn bij V.E.T. Voeding en Training. Kom in actie en transformeer jezelf met onze motiverende bootcamp ervaring!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen