Skip to main content

Afvallen Zeist

Afvallen in Zeist doe je bij V.E.T. Voeding en Training

Wil je die extra kilo’s kwijtraken en je gewenste gewicht bereiken in Zeist? Zoek niet verder dan V.E.T. Voeding en Training. Wij bieden eersteklas afslankoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Ons team van ervaren personal trainers  is toegewijd om je te helpen slagen op je afslankreis.

Bij V.E.T. begrijpen we dat gewicht verliezen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een uitgebreide aanpak die gepersonaliseerde voedingsplannen, effectieve trainingsprogramma’s en voortdurende begeleiding en ondersteuning combineert. Onze programma’s zijn ontworpen om de natuurlijke vetverbranding van je lichaam te optimaliseren, met duurzame en blijvende resultaten als gevolg.

Onze moderne personal training studio in Zeist is handig gelegen en uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur, waardoor een motiverende en comfortabele omgeving wordt gecreëerd voor je trainingen. Onze trainers werken nauw met je samen, bieden deskundige begeleiding en volgen je voortgang om maximale effectiviteit te garanderen.

Laat overtollig gewicht je niet weerhouden van een gezond en zelfverzekerd leven. Neem vandaag nog contact op met V.E.T. Voeding en Training in Zeist en laat ons je helpen je afslankdoelen op een veilige en duurzame manier te bereiken. Begin nu aan je transformatie!

Proefles aanvragen

Klaar om je doelstellingen te behalen?

En ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van V.E.T. je hierbij kan helpen? Je bent welkom voor een vrijblijvende proefles.

Kom je eens langs op onze locatie?

Het ontstaan van V.E.T. - Voeding En Training

‘Bootcamp V.E.T.’  is in 2013 opgericht door Marcel Beishuizen. Wat begon met één bootcamp training in de week is uitgegroeid tot een bedrijf waarin we op 4 locaties, 7 dagen in de week verschillende soorten lessen aanbieden.

Het is altijd Marcel zijn grote droom geweest om een locatie te creëren waar mensen samen komen van verschillende niveaus om te werken aan een betere versie van zichzelf. Nadat Marcel een aantal jaar bootcamp trainingen en personal trainingen heeft gegeven naast zijn fulltime baan in de sportschool en in de kroeg durfde hij de stap te wagen om volledig voor zichzelf te gaan werken.

In 2019 is Larissa van Meerten hier bij gekomen. Zij hebben de handen in één gesloten en hebben de stap genomen om van ‘Bootcamp V.E.T.’ naar ‘V.E.T. Voeding en Training’ over te gaan. Toen het pand op de kwikstaartlaan in Zeist voorbij kwam zijn zij gaan kijken naar de locatie en waren direct verliefd. Er moest veel gebeuren aan het pand, maar Marcel en Larissa zagen de potentie. Dit heeft zich ontwikkeld tot een fantastische trainingslocatie, die sinds 2019 is geopend.

V.E.T. is gevestigd op de Kwikstaartlaan 30 in Zeist. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren, gebruik maken van onze kleedkamers & douches, hebben wij gratis WiFi en staat onze heerlijke koffie altijd voor je klaar. Kom je een keer langs voor een kennismaking?

Kennismaking inplannen